Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (13x)
17. 1. 2018
Hrášková polévka s uzeným lososem
Apetit
Hrášková polévka s uzeným lososem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (13x)

Neholdujete-li rybí polévce, jemná hrášková ozvláštněná sherry a ozdobená lososem je řešení. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2286 kcal
  • Bílkoviny 182 g
  • Sacharidy 129 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek. 

Související články

shutterstock_1130025911.jpg

Nejen langoš a párky v rohlíku! Kde se na koupališti nebo u jezera fakt dobře najíte a co si s sebou zabalit k jídlu?

Rtuť teploměru už neví, kam až by vylezla, slunce má nebe celé pro sebe, protože mraky to definitivně vzdaly. A vy toužíte po jediném: sbalit se a odjet se zchladit na celý den k vodě. Chápeme. Ale to chce promyslet i jídlo. A to bývá docela kámen úrazu. Není snadné připravit jídlo s sebou na celý den a úroveň gastronomie u koupališť a rybníků je stále spíše nižší a hodně jednotvárná. Ale nebojte, máme tipy na dobroty a našli jsme i pár míst, kde se dobře vykoupat i najíst.