Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,8 (13x)
29. 11. 2021
Špenátová rýže z 1 hrnce
Apetit
Špenátová rýže z 1 hrnce
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,8 (13x)

Nenápadné, ale skvělé jídlo ve stylu co dům dal, špenát můžete totiž použít nejen čerstvý, ale i ten, co máte v mrazáku, a stejně jako cizrnu do něj uplatníte i třeba fazole – kombinacím se tady meze nekladou! Jeden recept a tolik možností...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2–3 porce

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2–3 porce

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2681 kcal
  • Bílkoviny 116 g
  • Sacharidy 411 g
  • Tuky 46 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu

Související články

Zmrzlina z cottage à la malinový cheesecake

Zmrzlinu ze tří surovin zvládne připravit každý! Potřebujete jen mixér a banán (a možná někdy ani ten ne)

Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není lepší plán než zmáčknout tlačítko a za pár minut si dopřát poctivou domácí zmrzlinu. Bez vaření, bez čekání a bez složitých příprav. Domácí zmrzlina nemusí být žádná věda: stačí tři suroviny, jeden mixér a chuť na poctivou domácí zmrzlinu.