Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (16x)
21. 7. 2014
Špenátová polévka s lososem


Snadné
< 60 min
4,2 (16x)

Lahodný špenátový krém v doprovodu lososa vyřeší polévku i hlavní chod najednou. Dát si ho můžete k obědu i k večeři. Je dokonale variabilní a na stůl i do žaludku se hodí kdykoli.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1694 kcal
  • Bílkoviny 71 g
  • Sacharidy 92 g
  • Tuky 109 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez 3 způsoby, jak tepelně upravit špenát

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/7

* Grilujte s námi!* Zahradní slavnost* Chorizo, kapary, rukola* Kávové osvěžení* Upečte si domácí croissant

Související články

Mazanec à la buchtičky se šodó

Druhý život mazance: Zbylý ho nevyhazujte ho, známe 7 skvělých způsobů, jak ho ještě využít

Čokoládové sušenky, francouzský toust nebo nákyp na slano. Tohle je jarní recyklace, která vás bude bavit. Nejlepší je čerstvý, právě upečený, ale i zbylý mazanec má v kuchyni pořád své místo. Ať už vám zbyla patka, celý bochánek, nebo jen hrst drobečků, připravte z něj francouzský toust nebo mug cake. Máme pro vás recepty, díky kterým nikdo neodhalí, že už měl mazanec téměř na mále.