Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

4x grilovaná kuřecí stehna & jedna křídla navrch

Okusování masa z kostí má v houstnoucím šeru při večerním grilování až primitivně živočišný půvab. Můžeme se cítit jako naši pravěcí předci po úspěšném lovu. Co na tom, že brojlera jsme ukořistili v chladicím pultu supermarketu?

4x grilované kuře

Jeden z nejlepších způsobů, jak grilovat kuře vcelku, aby se rovnoměrně propeklo, je úprava na motýlka neboli naplacato.

4x kuřecí špízy

Rychlé, snadné a k sežrání dobré. Kuřecí špízy jsou jedny z nejjednodušších grilovacích receptů.

Co udělat se zbylými bílky? Připravte z nich dezert

Víme, jak zpracovat bílky, které zbyly při pečení. Máme pro vás rady a tipy, jak bílky skladovat, jak ušlehat pevný sníh a kde nejlépe bílky využít. A navrch přidáme snadné recepty na božské dezerty.

Čaj o páté

Pozvěte přátele na britskou klasiku

Dětská oslava jako vystřižená z Alenky v říši divů

Zveme vás na slavnost, kde se podávají růžové obláčky, dortíky mají ciferník a karty možná i oživnou a kde se šetřilo pepřem, ale ne cukrem.

Recept jako suvenýr

Je skoro jisté, že na dálkové lety na jiné kontinenty můžeme letos v létě zapomenout.

S Apetitem kolem světa

Nedostali jste se letos na dovolenou do zahraničí? Nevadí!

Kulinární jízda Evropou

Jídla, která bychom si dali na dovolené… kdybychom letos někam jeli.

Dej mi hrášku aneb Nejlahodnější hráškové recepty

Svěží zelený hrášek je jedním z neodmyslitelných symbolů léta.

Jahodové blaho aneb Ty nejlepší recepty s jahodami

Jahody jsou prostě neodolatelné - voňavé, sladké, šťavnaté a krásné na pohled.

Co podniknout s ředkvičkami

Křupavé a trochu ostré: Ředkvičky se hodí do salátů, na chlebíčky i do koktejlu!

Poctivě namazáno aneb Ty nejlepší pomazánky a obložené pečivo

Dobrá pomazánka vám vytrhne trn z paty vždy, když spěcháte a na vymýšlení žádných složitostí není čas ani prostor.

Snídaně, když spěcháte

Milujeme teplé snídaně, ale někdy na ně zkrátka není čas. To ale neznamená, že i když ráno spěcháme, vyrazíme do světa o hladu.

Snídaně, základ dne

Říká se, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne.

Sladce zapečeno aneb francouzské tousty, nákypy a žemlovky

Dejte druhou šanci staršímu pečivu a proměňte ho v luxusní sladkou snídani, kterou si zamiluje celá rodina! 

Snídaně na vidličku

Jsou rána, kdy přijde chuť na něco vydatnějšího... Ať už je to pořádná porce míchaných vajíček, dokonalá omeleta či poctivá anglická snídaně.

Dezerty s rebarborou

Rebarbora, nenápadná zelenina s nakyslou chutí, dokáže s dezerty opravdové zázraky!

Milujeme vafle!

Dát si je můžete k snídani či jako dezert.

Stránky