Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří z mrazáku

chilli con carne
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nechcete slevit z teplých večeří ani v pracovním týdnu? Naplňte mrazák a pak už jen vytahujte jednu dobrotu za druhou. Máme pro vás pět nápadů pro celý pracovní týden.

  • Chilli con carne
    Hutné, dobré, nesmrtelné. Když chilli con carne nabídnete s mexickými tacos, budou se všem dělat boule až za ušima. Tak dobrou chuť!
  • Libanonská pizza
    Vtipná zkratka, která bude bavit nejen vaše děti! Po rozmrazení stačí pizzu péct pouhých deset minut.
  • Rajčatová polévka s kuřetem
    Sytá polévka, která je hotová za 25 minut a na svou chvíli počká v mrazáku až tři měsíce. Pak už stačí jen přidat těstoviny a čerstvé nasekané bylinky.
  • Cuketové lasagne
    Křupavá krusta, vnitřek krásně vláčný a plný zeleniny, kterou můžete obměňovat podle sezony, doplnit olivami nebo masem. Zamilujte si lasagne!
  • Plněné listové košíčky
    Připravte dětem i sobě báječné večeře do zásoby podle našeho receptu! Košíčky stačí jen vytáhnout z mrazáku a do půl hodiny máte skvělé jídlo.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...