Když nevíte, co k večeři, otevřete lednici nebo spižírnu, posbírejte zásoby a dejte je do trouby. Večeře bude za chvíli vonět na talíři. Inspirujte se našimi recepty na chutná jídla z trouby. Vystačíte si s minimem surovin i času.
Uhlířina je jídlo, které v jediném soustu připomene domov, tradici a českou kuchyni ve vší její poctivosti. Brambory a špek nebo klobása se s trochou péče promění ve vydatný pokrm, který si zamiluje každý. A když přidáte nočky a kysané zelí...
Kroupy jsou více než jen přísada do staročeského kuby. Díky své vysoké výživové hodnotě, snadné přípravě a univerzálnímu využití by měly být součástí každé kuchyně. Od hutných polévek a nádivek přes moderní varianty na „rizota“ až po sladké...
Oscarová herečka Halle Berry za dva roky oslaví šedesáté narozeniny a zdá se, že objevila elixír mládí. Naštěstí si své tipy a triky nenechává pro sebe. Jak se hvězda filmů Ples příšer nebo série X-Men udržuje ve...
Chcete poznat kapra jinak než jen jako součást vánoční tabule? Rozhodně to stojí za to! Zavedeme vás do historie dvou tradičních pokrmů, které se s českou kuchyní pojí po staletí. Objevte tajemství kapra načerno – pokrmu, který překvapuje...
Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...
Není pivo jako pivo, na světě jsou tisíce druhů a chutí, které se mezi sebou výrazně liší. O kvalitě a chuti piva však rozhoduje také řada dalších faktorů. Mezi ty patří například způsob a teplota skladování, čerstvost, technika čepování a...