Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (42x)
18. 7. 2014
Candát z trouby v petrželové strouhance
Apetit
Candát z trouby v petrželové strouhance
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (42x)

Strouhanka z čerstvého pečiva s petrželkou dodá rybě švih. Je nadýchaná a křupavá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 422.5 kcal
  • Bílkoviny 40.25 g
  • Sacharidy 7.75 g
  • Tuky 22.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009