Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tatarák na lžičku

Tatarák na lžičku

4.6/5 Počet hodnocení: 5
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1483 kcal
Bílkoviny 96 g
Sacharidy 101 g
Tuky 76 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lžičkový tatarák mohou ortodoxní masožrouti mlsat jen tak, ale neuděláte chybu, když k němu budete podávat maličké opečené toustíky a rozpůlený stroužek česneku na jejich potření. 

Související recepty

Suroviny

malé, české / francouzské cornichons
kapary 2 PL
petrželka hrst
velká hrst hladkolisté, nadrobno
hořčice dijonská 1 PL
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Svíčkovou nakrájejte na co nejmenší kousky. Okurky a kapary nasekejte nadrobno. Vše dejte do mísy, přidejte petrželku, hořčici a žloutky. Osolte a opepřete, promíchejte a rozdělte na lžičky.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/1

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...