Lžičkový tatarák mohou ortodoxní masožrouti mlsat jen tak, ale neuděláte chybu, když k němu budete podávat maličké opečené toustíky a rozpůlený stroužek česneku na jejich potření.
Suroviny
hovězí svíčková
300
g
okurky nakládané
14
ks
malé, české / francouzské cornichons
kapary
2
PL
petrželka
hrst
velká hrst hladkolisté, nadrobno
hořčice dijonská
1
PL
žloutek
2
ks
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
Postup
1
Svíčkovou nakrájejte na co nejmenší kousky. Okurky a kapary nasekejte nadrobno. Vše dejte do mísy, přidejte petrželku, hořčici a žloutky. Osolte a opepřete, promíchejte a rozdělte na lžičky.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Dokonalá silvestrovská party (15 receptů )
- Tvarůžkový, lososový, z chřestu i klasický: 12 receptů na tatarák(12 receptů )