0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Avokádový kefír

Avokádový kefír
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Avokádový kefír

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné Na 2 sklenice o objemu 300ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 535 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 36 g
Tuky 33 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonale osvěží a zasytí. Navíc pommůže ochránit vaše cévy a kosti, tak si ho dopřejte!

Suroviny

avokádo 1 ks
zralé
limeta 1 ks
kefír 150 ml
vývar zeleninový 200 ml
kešú 1 PL
řeřicha 1 bal
naklíčená

1 Avokádo zbavte slupky, přepulte ho a vyjměte pecku.

2 Z limety vymačkejte šťávu.

3 Avokádo, 3 lžíce limetové šťávy, zeleninový vývar, kefír a oříšky rozmixujte dohladka.

4 Nakonec ochucený kefír nalijte do sklenic a ozdobte výhonky řeřichy.

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/2

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit