Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (18x)
4. 10. 2018
Bábovka s bílou čokoládou a sušenkami amaretti


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (18x)

Do receptu použijte co nejkvalitnější bílou čokoládu. Pokud se spokojíte s náhražkami, bude výsledek méně chutný a příliš sladký. Důležitý je také výběr sušenek – ty bábovku krásně provoní a příjemně v ní křupou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bábovku

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bábovku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5822 kcal
  • Bílkoviny 118 g
  • Sacharidy 604 g
  • Tuky 329 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Dokonale vyklopená bábovka. Jak toho dosáhnout?

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.