Blogerka Věruška vás přesvědčí, že levandule patří především do kuchyně. Zkuste si to představit: kousnete do bábovky a v puse se vám rozplyne fialové nebe. Sotva dojíte jeden kousek, hned prahnete po dalším… Přesně taková je tvarohová bábovka s levandulí a tady je její recept!
Suroviny
Na 8–10 kousků
Suroviny
Na 8–10 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4460 kcal
- Bílkoviny 99 g
- Sacharidy 505 g
- Tuky 226 g
Postup přípravy
Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2011/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/8
Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort