Vyznejte své city tím nejněžnějším způsobem. Francouzským větrníčkem z lehoučkého odpalovaného těsta s krémem z růžové čokolády, který je stejně sladký jako polibek z pravé lásky.
Suroviny
Na 16–18 ks
Suroviny
Na 16–18 ks
Na sušenkovou vrstvu
Na odpalované těsto
Na krém a dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4777 kcal
- Bílkoviny 112 g
- Sacharidy 321 g
- Tuky 325 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí