Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,8 (9x)
28. 1. 2022
Pistáciové větrníčky s růžovou čokoládou
Apetit
Pistáciové větrníčky s růžovou čokoládou
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,8 (9x)

Vyznejte své city tím nejněžnějším způsobem. Francouzským větrníčkem z lehoučkého odpalovaného těsta s krémem z růžové čokolády, který je stejně sladký jako polibek z pravé lásky. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 16–18 ks

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 16–18 ks

Na sušenkovou vrstvu

Na odpalované těsto

Na krém a dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4777 kcal
  • Bílkoviny 112 g
  • Sacharidy 321 g
  • Tuky 325 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí