Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,0 (155x)
5. 1. 2021
Banánový chlebíček s arašídovým máslem
Apetit
Banánový chlebíček s arašídovým máslem
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,0 (155x)

Úžasně vláčný banánový chlebíček, který chutná výborně jen tak, ale ještě lepší je pokapaný medem nebo v kombinaci s bílým jogurtem. Jedná se o zdravější recept z ovesných vloček, celozrnné špaldové mouky, třtinového cukru a řeckého jogurtu. Vše navíc výborně doplňují křupavé arašídy. Jednoduše zdravý dezert bez výčitek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 chlebíček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 chlebíček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3867 kcal
  • Bílkoviny 139 g
  • Sacharidy 361 g
  • Tuky 206 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(155 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jednoduchý banánový chlebíček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/1

Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Banoffee

Banoffee pie: Jak se z nepovedeného koláče stal hit světových cukráren

Banoffee pie: už podle jména to zní jako něco, co byste si chtěli dát ke kávě. A taky ano! Spojení banánů, karamelu a šlehačky z něj dělá jeden z těch dezertů, o který se nechcete podělit – a ještě se u toho stihnete pohádat o poslední drobečky, které zbyly na talíři. K přípravě nepotřebujete zapínat ani troubu a jeho příběh je stejně sladký jako koláč samotný. Odkud se tedy banoffee pie vzal?