Bešamelem začíná v kuchyni cesta k mnoha pokrmům. Bešamel tvoří základ pro rozličná suflé a omáčky, které můžete proměňovat podle momentálního stavu vašich zásob. Lasagním dodá bešamel vláčnost, gratinovaným makaronům Mac&cheese dodá krémovost a aroma másla a muškátového oříšku.
Videorecept
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1432 kcal
- Bílkoviny 39 g
- Sacharidy 194 g
- Tuky 55 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2004/6
Apetit 6/04