Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (554x)
29. 3. 2017
Nejlepší sýrová omáčka
Apetit
Nejlepší sýrová omáčka
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (554x)

Sýrová omáčka je skvělá k masu, bramborám nebo grilované zelenině. Ale můžete ji použít i na těstoviny nebo třeba k nachos. Dobrá sýrová omáčka není žádná věda, zapomeňte však na tavený sýr. Potřebovat budete základní suroviny.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 478 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 14.25 g
  • Tuky 35.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(554 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010

Související články

Poutine

Poutine: Kanadské hranolky se sýrem zalité omáčkou dobývají svět

Možná se to zdá nepravděpodobné, ale hranolky se dají servírovat nevšedně a mohou překvapit. Třeba jako poutine. Smažený pokrm původně z kanadského Québeku si získal mnoho příznivců z řad milovníků pouličního občerstvení i mezi šéfkuchaři, kteří jej neustále vylepšují. Jako hlavní pochoutka a ultimátní "comfort food" se však poutine podává zejména v bistrech a stáncích nejen v Kanadě.