Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
3,7 (48x)
19. 5. 2016
Bešamelová omáčka
Apetit
Bešamelová omáčka
Apetit


Snadné
< 50 min
3,7 (48x)

Bešamelová omáčka je jedna ze základních omáček francouzské kuchyně a neodmyslitelně patří například k zapékaným jídlům (gratinům). Bešamel patří také do lasagní ale slouží také jako základ českých bílých omáček (česneková, křenová ale i koprovka). Recept na bešamel si určitě osvojte, protože takový um se v kuchyni neztratí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 750 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 750 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1255 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 142 g
  • Tuky 62 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bešamel
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!