Brambory coby hlavní chod? Pokud to budou tyhle bouchané, tak kdykoliv! Nejlepší jsou ovšem malé nové brambory – s čerstvými ředkvičkami a krémovou omáčkou je to hotová mana nebeská.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na aïoli
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 566 kcal
- Bílkoviny 7.63 g
- Sacharidy 26.88 g
- Tuky 45.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.