Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jak na nejlepší bramborovou kaši
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2101 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 200 g
Tuky 120 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lahodně krémová s porcí strouhaného parmazánu

Suroviny

oloupanéh, na kostky
máslo 100 g
nasekané
lze ohřát
nastrouhaný najemno
sůl
pepř
čerstvě drcený

Postup

1

1 Brambory vařte v rendlíku osolené vody na středním plameni 10 minut, doměkka. Slijte přes cedník, nechte důkladně okapat.

2 Potom vraťte brambory do ještě teplého rendlíku a třeste jím nad velkým plamenem asi půl minuty, aby se vypařily zbytky tekutiny. Sejměte z ohně.

3 Šťouchadlem brambory nahrubo rozmačkejte. Postupně přidávejte máslo a šťouchejte dohladka. Vlijte smetanu a vařečkou vymíchejte. Osolte a opepřete, vmíchejte parmazán.

Apetit magazín