Hebká kaše sluší především pečené drůbeži, ale jako alternativu klasické bramborové se hodí i k jiným pokrmům. Nebojte se experimentovat a naservírujte bramborovou kaši s batáty při nejbližší příležitosti.
Suroviny
8-10
Suroviny
8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 274.5 kcal
- Bílkoviny 5.5 g
- Sacharidy 40.25 g
- Tuky 9.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta