Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (9x)
16. 5. 2016
Bramborová kaše s hráškem a sýrem


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (9x)

Zelené kuličky hrášku hezky oživí vzhled i strukturu kaše.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 546.5 kcal
  • Bílkoviny 16.75 g
  • Sacharidy 64.75 g
  • Tuky 22.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Bramborová kaše s hráškem a sýrem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

shutterstock_2604621423.jpeg

Domácí bylinkové máslo: Citronové, s medvědím česnekem nebo s chutí Itálie! Kterému dáte přednost?

Voňavé, lahodné, neuvěřitelně jednoduché! Domácí bylinkové máslo patří k nejvděčnějším kuchyňským trikům. Dokonale ochutí grilované maso i pečivo, během pár minut ho vykouzlíte z běžných surovin, navíc se snadno uchovává. Ukážeme vám osvědčený základní recept i tři variace, které stojí za vyzkoušení – včetně másla s chutí jako z pravé italské restaurace.