Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s piškotovým korpusem

Piškotový korpus se používá na přípravu dortů. Je lehký, nadýchaný a má jemnou neutrální chuť a skvěle ladí v podstatě s jakoukoli náplní.  Často se kombinuje se šlehačkou a ovocem či máslovými krémy.  Piškotový korpus se připravuje z našlehaných vajec, cukru a mouky. Někdy se do piškotového těsta přidává také prášek do pečiva nebo trocha másla.

Související články

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...