Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (14x)
2. 12. 2016
Bůček na sečuánském a růžovém pepři & karamel
Apetit
Bůček na sečuánském a růžovém pepři & karamel
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (14x)

Takhle připravený bůček nakrájený na tenké plátky je ideální do obložených baget na vietnamský způsob.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na karamelovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9460 kcal
  • Bílkoviny 241 g
  • Sacharidy 697 g
  • Tuky 632 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/11

Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es 

Související články

Mapo tofu

Mapo Tofu: Proč tato čínská specialita brní na jazyku a jak si ji připravit doma?

Mapo Tofu je splněný sen milovníků pikantních jídel. Nekompromisně útočí na chuťové buňky – na jazyku se mísí pálivá, slaná a umami chuť s typickým brnivým efektem sečuánského pepře. Je to jídlo pro odvážné, takovou chuťovou jízdu u české svíčkové nezažijete! Víte, kdo tento ikonický pokrm vymyslel? A proč nese jméno po ženě s přezdívkou Mapo?