Tak trochu hamburger, tak trochu hotdog a od každého jen to nejlepší! Poctivé hovězí maso, pikantní okurčičky, vypražená slanina, a hlavně – tekutý sýr uvnitř!
Suroviny
Postup
Na salsu zvolna opékejte na oleji cibuli dosklovita. Podlijte vodou z okurek, přidejte cukr a hořčičná semínka a odvařte skoro všechnu tekutinu. Vmíchejte okurky, odstavte a nechte zcela vychladnout.
Mleté maso osolte, opepřete, přisypte cibulový prášek, promíchejte a rozdělte na 8 dílů. Čedar nakrájejte na špalíky o hraně zhruba 1–1,5cm. Z každého dílu masa vytvarujte obdélníkovou placičku a zabalte do ní sýr, aby byl pěkně uprostřed a kolem sýra nebylo zbytečně mnoho masa, ale zároveň byl zabalený tak, aby při tepelné úpravě nevytékal. Hotové válečky zabalte do slaniny a ogrilujte nebo opečte na pánvi.
Briošky podélně nakrojte, dovnitř dejte hořčici a trochu salsy, vložte opečené maso a doplňte další salsou, rajčátky a hořčicí. Podávejte ihned, aby byl sýr ještě horký a tekutý.