Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se sušenou cibulí

Sušená cibule se používá jako dochucovadlo a aromatická složka v mnoha pokrmech. Dá se použít do polévek, omáček a gulášů. Je také součástí různých směsí koření, jako je například směs na grilování. Výborně se hodí i při přípravě marinád, slaných koláčů a quichů. Sušená cibule má delší trvanlivost než čerstvá cibule a také velmi koncentrovanou chuť. Je to také pohodlná alternativa pro případy, kdy není čerstvá cibule k dispozici.

Související články

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi
  • Zajímavosti

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi

Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...