Bylinková jarní polévka

Bylinková jarní polévka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1625 kcal
Bílkoviny 59 g
Cukr 42 g
Tuky 134 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Plná zdraví a energie

Suroviny

bylinky 3 hrsti
baby špenát, mladé kopřivy, jarní cibulka, jahodové a fialkové listí, řepík
máslo 1 PL
vývar 500 ml
smetana na vaření 500 ml
žloutek 2 ks
sůl
pepř
petrželka
sekaná
pažitka

1 Opláchněte 3 hrsti jarních bylinek (baby špenát, mladé kopřivy, jarní cibulka, jahodové a fialkové listí, řepík), nasekejte nadrobno a 2 minuty opékejte na 1–2 lžících másla. Zalijte 500 ml vývaru, 5 minut povařte a ztlumte. V 500 ml smetany na vaření rozkvedlejte 2 žloutky a za stálého míchání vlijte do polévky a prohřejte. Osolte, opepřete a nakonec vmíchejte sekanou petrželku a pažitku.

Apetit magazín

Komerční sdělení
  • Koktejl

K létu patří piknik a bublinky!

I ty, Brute? Pod označením Brut Nature se skrývají sekty, které mají 0-3 gramů cukru na litr. Zpravidla to znamená, že do vína nebyl přidán žádný cukr. Extra Brut jsou zase sekty s obsahem zbytkového cukru 0-6 g na litr. A vína označen...

Obchod Apetit