Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní polévky

Jaro je symbolem probouzení přírody po zimě a v gastronomii vévodí jarním receptům příznačná zelená barva. Jarní měsíce pak zároveň patří k období očisty a detoxu organismu a našemu jídelníčku by neměla chybět pestrost. Jarní polévka nabízí vyváženou kombinaci čerstvosti, lahodné chuti a zdraví prospěšných látek. V neposlední řadě jsou jarní zeleninové polévky typické svou rychlou přípravou, protože mladá jarní zelenina nevyžaduje dlouhou úpravu. 

...

 

  • Jarní polévky září zelenou barvou, kterou jim dodává zelená jarní cibulka, hrášek a hráškové lusky, klíčky a čerstvé bylinky.
  • Jarní polévce sluší rozklepnuté vajíčko nebo krupicová zavářkanudle, krupicové noky, vajíčko na tvrdo nebo kousky uzeného kuřete.
  • Dopřejte si jarní detox v barvách probouzející se přírody a připravte si dokonalou jarní minestrone, hráškovou polévku či polévku s jarním salátem a mnoho dalších skvělých polévek. 

Celý popis