Jarní polévky
Jaro je symbolem probouzení přírody po zimě a v gastronomii vévodí jarním receptům příznačná zelená barva. Jarní měsíce pak zároveň patří k období očisty a detoxu organismu a našemu jídelníčku by neměla chybět pestrost. Jarní polévka nabízí vyváženou kombinaci čerstvosti, lahodné chuti a zdraví prospěšných látek. V neposlední řadě jsou jarní zeleninové polévky typické svou rychlou přípravou, protože mladá jarní zelenina nevyžaduje dlouhou úpravu.
...
- Jarní polévky září zelenou barvou, kterou jim dodává zelená jarní cibulka, hrášek a hráškové lusky, klíčky a čerstvé bylinky.
- Jarní polévce sluší rozklepnuté vajíčko nebo krupicová zavářka i nudle, krupicové noky, vajíčko na tvrdo nebo kousky uzeného kuřete.
- Dopřejte si jarní detox v barvách probouzející se přírody a připravte si dokonalou jarní minestrone, hráškovou polévku či polévku s jarním salátem a mnoho dalších skvělých polévek.
Celý popis