Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,1 (15x)
20. 8. 2015
Celerový krém s hříbky


Velmi snadné
< 60 min
3,1 (15x)

„Můj tip na úspěch? Sezonní ingredience, recepty našich babiček, moderní postupy, a to vše okořeněné láskou k vaření,“ radí šéfkuchař Tomáš Reisinger, který nás naučil tuto lahůdkovou polévku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2219 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 212 g
  • Tuky 118 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.