Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,2 (49x)
1. 3. 2018
Červená řepa po burgundsku
Apetit
Červená řepa po burgundsku
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,2 (49x)

O tohle bezmasé ragú se po focení v redakci strhl doslova boj. Milovníci řepy ho ocenili jako výjimečný zážitek, ale chutnalo i těm, kteří řepu obvykle moc nemusejí. Bez ohledu na to, do kterého z těchto dvou týmů patříte, červená řepa po burgundsku si vás jistě získá. A tady je recept.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3541 kcal
  • Bílkoviny 118 g
  • Sacharidy 525 g
  • Tuky 71 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Pro 4 osoby, z vydání Apetit 2017/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/3

Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.