Karbanátky z červené čočky jsou senzační bezmasou alternativou k těm tradičním. Chuť červené čočky, celeru a mrkve lahodně doplní česnek, kari a petrželka. Pokud nevíte, co si s sebou vzít na výlet, pak recept na červenočočkové placičky vás v rozhodování zachrání.
Suroviny
Pro 6-8 osob
Suroviny
Pro 6-8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1290 kcal
- Bílkoviny 94 g
- Sacharidy 169 g
- Tuky 2 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/2
Únor 2009