Ceviche z bělomasé ryby, které tančí napříč latinskoamerickými kuchyněmi, doslova hýří barvami a vůní. Proto si je Regina Boquín jistá, že jídlo uspěje i v Čechách. Příprava ceviche je především o dokonale nakrájených a barevných surovinách. Které ale použijete, je prakticky na vás. Toto je recept od Reginy, a tím doporučujeme začít.
Suroviny
8-10
Suroviny
8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 704.75 kcal
- Bílkoviny 2.75 g
- Sacharidy 26 g
- Tuky 63.38 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/11
Listopad 2004