Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,0 (27x)
1. 3. 2017
Ceviche
Apetit
Ceviche
Apetit


Snadné
> 60 min
3,0 (27x)

Ceviche z bělomasé ryby, které tančí napříč latinskoamerickými kuchyněmi, doslova hýří barvami a vůní. Proto si je Regina Boquín jistá, že jídlo uspěje i v Čechách. Příprava ceviche je především o dokonale nakrájených a barevných surovinách. Které ale použijete, je prakticky na vás. Toto je recept od Reginy, a tím doporučujeme začít.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 704.75 kcal
  • Bílkoviny 2.75 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 63.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004