Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
15. 11. 2020
Ceviche s popcornem


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Ekvádorské ceviche je hedvábně hladké a konzistencí se v porovnání s peruánským podobá víc polévce. Solený popcorn coby překvapivá posypka dodá pokrmu další chuťový rozměr a křupavost.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 954 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/6

Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí    

Související články

Kino pro gurmány: na Barrandově vznikne třídenní filmová restaurace

Vůbec poprvé pořádá Mezinárodní filmový festival Praha – Febiofest sérii tří ochutnávek inspirovaných filmy, které útočí na chuťové buňky svých diváků. „Jsou to už tři roky, kdy jsme oslovili ředitele Berlinale Dietera Kosslicka k propojení sekce berlínského filmového festivalu Culinary Cinema a Febiofestu. Existují filmy o jídle, u kterých se vám sbíhají sliny, a také jídla, která vypadají jako umělecká díla. Kvalitní filmy a kvalitní jídlo člověka rozhodně kultivují,“ říká programový ředitel Febiofestu Štefan Uhrík o vzniku konceptu kulinárního kina.

Ochutnat Nejlepší recept

24. března, při příležitosti uvedení korejského filmu Nejlepší recept, proběhne první ochutnávka filmové kuchyně, tentokrát v duchu asijské kuchyně. Den poté se bude promítat vášnivý film Mé jméno je láska, který se svým menu přenese diváky do milánských ulic. Poslední večer 26. března bude věnován dokumentu Foodies o nejlepších michelinských restauracích. Všechny degustační večeře připraví přední čeští kuchaři v čele se Zdeňkem Pohlreichem.

OCHUTNÁVKA: Mrkněte na trailer filmu Nejlepší recept:

Lístky bez fronty

Lístky v hodnotě 1500 Kč zahrnují vstupné do restauarce, několikachodové menu a projekci filmu. Jejich prodej již začal, tak ať vám nezmizí před očima.