Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Cheesecake se skořicí

Cheesecake se skořicí

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 (4)
Velmi snadné

Suroviny

Korpus
sušenky 1.5 ks
BB rodinné
máslo 70 g
První vrstva
tvaroh měkký 250 g
krémový sýr 250 g
vejce 4 ks
cukr 200 g
skořice
mletá
zakysaná smetana 400 g
cukr
dle chuti

BeBe sušenky rozdrtíme a promícháme s rozpuštěným máslem. Směs namačkáme na dno dortové formy. Tvaroh, philadephii, vejce a cukr smícháme dohromady, nalijeme na sušenkový korpus a vložíme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 35 minut. Poté cheesecake vyndáme, zlehka ho posypeme mletou skořicí a nalijeme druhou vrstvu - zakysanou smetanou. Teplotu na troubě navýšíme na 200 stupňů a dáme ještě na 10 minut dopéct.

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit