Připravte si něžnou hedvábnou krémovou polévku s francouzským šarmem. Pohladí vás po jazyku! Chřestový krém se smetanou vám pomůže odstartovat chřestovou sezónu a probudit ze zimního spánku. Polévka je ze zeleného i bílého chřestu, a proto je skvělou příležitostí, jak u stolu sblížit zastánce obou těchto barev.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 471.75 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 14.25 g
- Tuky 38.75 g
Postup přípravy
Autor: Dalibor Navrátil, z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření