Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (26x)
9. 5. 2017
Chřestový krém se smetanou
Apetit
Chřestový krém se smetanou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (26x)

Připravte si něžnou hedvábnou krémovou polévku s francouzským šarmem. Pohladí vás po jazyku! Chřestový krém se smetanou vám pomůže odstartovat chřestovou sezónu a probudit ze zimního spánku. Polévka je ze zeleného i bílého chřestu, a proto je skvělou příležitostí, jak u stolu sblížit zastánce obou těchto barev.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 471.75 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 14.25 g
  • Tuky 38.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dalibor Navrátil, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření