Chřestová polévka s medvědím česnekem v sobě snoubí ty nejlepší chutě jara: svěží a výrazný medvědí česnek a sladký a jemný bílý chřest. Pokud jste si do teď mysleli, že chřestová polévka se už ničím vylepšit nedá, pak tento recept vás vyvede z omylu.
Suroviny
Pro 4 - 6 osob
Suroviny
Pro 4 - 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1718 kcal
- Bílkoviny 42 g
- Sacharidy 116 g
- Tuky 118 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/5
Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.