Nepečená italská specialita je hotová opravdu v cuku letu. Jako vtipný obal můžete použít třeba plechovou formičku na pracny nebo košíčky; vyložte ji větším čtvercem fólie na potraviny. Až lahodná hmota čokoládových báboviček ztuhne, přečnívající fólii jenom efektně svažte, případně přidejte další čtverec, kterým obalíte ještě i formičku.
Suroviny
4 bábovičky
Suroviny
4 bábovičky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 766.25 kcal
- Bílkoviny 16.75 g
- Sacharidy 68.25 g
- Tuky 44.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/12
Prosinec 2004