Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (19x)
9. 4. 2019
Čokoládová pěna s lískovými oříšky
Apetit
Čokoládová pěna s lískovými oříšky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (19x)

Tímto luxusním čokoládovým dezertem ohromíte všechny koledníky!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6–8 menších skleniček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6–8 menších skleniček

NA ČOKOLÁDOVOU PĚNU

NA LÍSKOOŘÍŠKOVOU GANACHE

NA OZDOBENÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2613 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 145 g
  • Tuky 214 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/4

Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Růžové květy ovocného stromu

Jarní květy: Zjistěte, které jsou bezpečně jedlé a jak je využít

Používání divokých bylin, plevelů a květů v kuchyni patří k trendu, kterým se řídí ti nejlepší šéfkuchaři i cukráři. Buďte jako a oni a vyrazte na louku pro jedlé květy, se kterými jídlo doslova rozkvete, i když je za okny pošmourno. Rychle zjistíte, že sníst se dá téměř všechno a že jarní kvítky jsou nejen krásné ale i chutné.