Chřestová sezona svádí k častému využití této jarní zeleniny. Pokud už vás nebaví chřestová polévka, zapečte jej s těstovinami a sýrem. Rychlý a jednoduchý recept, jako stvořený pro celou rodinu.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 747.75 kcal
- Bílkoviny 36.25 g
- Sacharidy 57.5 g
- Tuky 38.25 g
Postup přípravy
- Penne, tagliatelle nebo fusilli aneb Velký přehled těstovin. V galerii najdete 17 italských receptů z Apetitu KVÍZ: Umíte vařit italskou kuchyni?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child