Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou
Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou

5/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1722 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 168 g
Tuky 89 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nasekané mandle budou ve smetanovém krému krásně křupat.

Související recepty

Suroviny

smetana 150 ml
mandle sekané 1 PL
těstoviny 320 g
rigatoni
sůl
pepř
petrželka
k podávání
k podávání

Postup

1

Pět minut vařte 150 ml 30% smetany, lžíci mandlí nakrájených na nudličky a 50 g zelených oliv, nasekaných nebo i v celku.

2

Osolte, opepřete a promíchejte s rigatoni. Podávejte s petrželkou a hoblinami parmazánu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...