0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou

Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou

5 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1722 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 168 g
Tuky 89 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nasekané mandle budou ve smetanovém krému krásně křupat.

Suroviny

smetana 150 ml
mandle sekané 1 PL
olivy zelené 50 g
těstoviny 320 g
rigatoni
sůl
pepř
petrželka
k podávání
parmazán
k podávání

1 Pět minut vařte 150 ml 30% smetany, lžíci mandlí nakrájených na nudličky a 50 g zelených oliv, nasekaných nebo i v celku.

2 Osolte, opepřete a promíchejte s rigatoni. Podávejte s petrželkou a hoblinami parmazánu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit