0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cuketové koláčky s parmazánem

Cuketové koláčky s parmazánem

4.8 / 5. Počet hodnocení: 6
Do hodiny Velmi snadné 12 koláčků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 765 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 20 g
Tuky 52 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Originální příloha

Suroviny

cuketa 400 g
malé, pokrájené na tenké plátky
máslo
na vymazání formy
olivový olej
na opečení cuket
vejce 2 ks
prošlehaná se smetanou na vaření, solí a pepřem
sůl
pepř
strouhaného

1 Máslem vymažte dvanáctidůlkovou muffinovou formu. Cukety zprudka osmahněte na oleji, vyjměte a nechte vychladnout. K vejcím se smetanou přimíchete tři čtvrtiny parmazánu.

2 Cukety rozdělte do důlků, zalijte vaječnou směsí a posypte zbylým sýrem. Pečte v troubě při 190 stupních patnáct až dvacet minut, až koláčky vyběhnou a zezlátnou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/6

Komentáře

Anonym

do jakých důlků? forma na muffins nebo?

Anonym

důlky - ve formě na muffiny jsou přeci důlky, je tvarovaná...? co je na tom k nepochopení?

Anonym

tak na co bych se vymluvila... prostě jsem to přelítla a nenapadlo mě že... no nic... negramotnej blbec :)))

Anonym

Recept se nachází v č.6/07, str.56

Petra Thielová

Dnes jsem je dělala k obědu s bramborem . Vynikající!!!!! :-))

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč