Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Domácí hamburger

Domácí hamburger

Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 (4)

Suroviny

hovězí maso
mleté, kvalitní
hamburgerová bulka
anglická slanina
hořčice dijonská
majonéza
ledový salát
rajčata
cibule červená
okurky nakládané
čedar
sůl
pepř
Barbecue omáčka
tomatová omáčka
cibule
chilli sušené
třtinový cukr
sůl
pepř
česnek

Maso smícháme s vejcem, solí, pepřem a hladkou moukou, vše dobře promícháme a tvarujeme bochánky cca 100g. Dále z nich tvarujeme placky vysoké cca 1,5cm a klademe na rozpálený grill spolu s rozpůlenou bulkou vnitřní stranou dolů.

Salát nasekáme na tenké plátky, také rajčata a kyselé okurky.

Smícháme majonézu spolu s dijonskou hořčicí v poměru 2:1, pomažeme bulku a položíme salát, dále klademe hamburger plátek rajčete, kys. okurek, přiložíme plátek restované slaniny. Zakápneme domácí barbecue omáčkou a kousky barevné cibulky.

Autor: Chefparade1

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit