Ověřený postup na domácí jogurt jsme našli v knize Domácí mlékař Kláry Hadašové. Překvapilo nás, jak je recept jednoduchý a výsledek naprosto fantastický. Pokud je u vás bílý jogurt nepostradatelnou ingrediencí, pak tenhle si rozhodně musíte vyrobit.
Suroviny
Na 1 l jogurtu
Suroviny
Na 1 l jogurtu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 497 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 52 g
- Tuky 21 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/3
V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.