Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)
25. 2. 2021
Žitný zákvas
Apetit
Žitný zákvas
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)

Příjemně nakyslý žitný zákvas poslouží jako základ (nejen) pro lahodnou polskou polévku žurek. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 250 g

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 250 g

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 966 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 185 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.