Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,2 (46x)
24. 2. 2021
Kimči
Apetit
Kimči
Apetit


Snadné
< 30 min
3,2 (46x)

Tenhle korejský zázrak nabitý živinami zvládnete hravě připravit i doma. Pokud vám psaný recept na kimči nepřijde dostatečný, pak podle našeho video receptu ho jistě zvládne každý. Fermentovaná zelenina je doslova zázrak pro náš mikrobiom, proto ji rozhodně zařaďte do svého jídelníčku.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 628 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 134 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.