Když si kečup uvaříte sami, víte, co jste do něj dali, což je dobrý důvod, proč se do něj pouštět. A také s dochucením si můžete vyzrát podle vlastního uvážení. Receptů na domácí kečup je mnoho, ovšem nám tenhle jednoznačně chutná nejvíc.
Suroviny
Na cca 500 ml
Suroviny
Na cca 500 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 729 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 138 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/8
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.