0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bageta s hroznovým vínem a sýrem

Bageta s hroznovým vínem a sýrem

4.8/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2–3 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1532 kcal
Bílkoviny 63 g
Sacharidy 98 g
Tuky 99 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace vína a sýra je skvělá za všech okolností, ať už máte kuličky z hroznů, nebo orosenou sklenku...

Suroviny

bageta 1 ks
velká, nejlépe rustikální
máslo
na namazání
hořčice hrubozrnná
na namazaní (ale nemusí být)
např. gorgonzola, niva… na plátky nebo rozdrobený
kuličky, nejlépe modré, podle chuti bez jadérek nebo rozpůlené a zbavené jadérek
polníček 3 hrsti
lze nahradit jinými jemnými salátovými lístky
vlašské ořechy 3 hrsti
nasekané, předem nasucho opečené na pánvi

1 Bagetu podélně nařízněte a podle chuti zevnitř potřete máslem a hořčicí. Pak ji naplňte všemi dalšími uvedenými přísadami, našikmo rozkrájejte na 2 nebo 3 části a podávejte nebo zabalte s sebou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/9

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč