Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
3. 9. 2018
kachni prsa se zelím
Apetit.cz
Kachní stehna s vinno-rybízovou omáčkou
Apetit.cz


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Česká klasika dotažená k dokonalosti!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zelí a na omáčku

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6496 kcal
  • Bílkoviny 192 g
  • Sacharidy 782 g
  • Tuky 259 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_791501653.jpg

Rýžovar uvaří kompletní jídlo pro celou rodinu: Od sypké rýže přes kaše až po maso a dezert. Víme, jak ho vybrat

Rýže je základem mnoha jídel – od rychlých večeří po složité asijské speciality. Ale komu se nikdy nestalo, že rýži rozvařil nebo nechal tvrdou? Právě v takových chvílích se ukazuje, jak cenným pomocníkem může být rýžovar. Moderní přístroje dnes ale umí mnohem více: zvládnou připravit širokou škálu surovin, mají chytré funkce, jsou energeticky úsporné a svým designem často zpříjemní každou kuchyni.