Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,8 (22x)
3. 9. 2018
Bramborovo-pórková polévka
Apetit
Bramborovo-pórková polévka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,8 (22x)

Bramborovo-pórková polévka nadchne i ty, kteří nemohou jíst lepek. O zahuštění se postarají brambory a krémovou konzistenci dodá zakysaná smetana. Luxusní pórková polévka je navíc vylepšená bílým vínem. Rozmazlete se jemným zeleninovým krémem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1257 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 170 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.