Bramborovo-pórková polévka nadchne i ty, kteří nemohou jíst lepek. O zahuštění se postarají brambory a krémovou konzistenci dodá zakysaná smetana. Luxusní pórková polévka je navíc vylepšená bílým vínem. Rozmazlete se jemným zeleninovým krémem.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1257 kcal
- Bílkoviny 41 g
- Sacharidy 170 g
- Tuky 33 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/9
Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.