Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (18x)
18. 7. 2014
Fenykl s rajčaty a bílým vínem
Flickr.com
Fenykl s rajčaty a bílým vínem
Flickr.com


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (18x)

Fenykl je zelenina, kterou v zimě běžně dostanete v supermarketech i tržnicích. Bulvy mají typickou anýzovou chuť a jsou velmi křupavé a křehké. Dušením báječně zvláční a charakteristická chuť získá další příjemný rozměr. Hodí se k pečeným masům a grilovaným uzeninám.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147 kcal
  • Bílkoviny 2.75 g
  • Sacharidy 9.5 g
  • Tuky 7.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006