Fenykl je zelenina, kterou v zimě běžně dostanete v supermarketech i tržnicích. Bulvy mají typickou anýzovou chuť a jsou velmi křupavé a křehké. Dušením báječně zvláční a charakteristická chuť získá další příjemný rozměr. Hodí se k pečeným masům a grilovaným uzeninám.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 147 kcal
- Bílkoviny 2.75 g
- Sacharidy 9.5 g
- Tuky 7.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/2
Únor 2006