0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky

Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky

2.8 / 5. Počet hodnocení: 8
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 429 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 3 g
Tuky 41 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Netradiční salát plný chutí

Suroviny

pomerančová šťáva
z 1 malého pomeranče
olivový olej 3 PL
fenykl 1 ks
velká bulva, rozpůlená, na tenká kolečka
řeřicha hrst
50 g
piniová semínka opražená
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení

Ve velké míse promíchejte vidličkou pomerančovou šťávu s olejem. Podle chuti osolte a opepřete, přidejte fenykl a důkladně zamíchejte. Jestli máte čas, nechte deset minut stát.

2 Těsně před podáváním posypte řeřichou i piniovými oříšky a znovu důkladně promíchejte.

Komentáře

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit