Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky

Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky

3.2/5 Počet hodnocení: 16
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 429 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 3 g
Tuky 41 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Netradiční salát plný chutí

Suroviny

pomerančová šťáva
z 1 malého pomeranče
olivový olej 3 PL
velká bulva, rozpůlená, na tenká kolečka
řeřicha hrst
50 g
piniová semínka opražená
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení

Postup

1

Ve velké míse promíchejte vidličkou pomerančovou šťávu s olejem. Podle chuti osolte a opepřete, přidejte fenykl a důkladně zamíchejte. Jestli máte čas, nechte deset minut stát.

2
Těsně před podáváním posypte řeřichou i piniovými oříšky a znovu důkladně promíchejte.

Komentáře

04.09.2007 22:32
Recept se nachází v č.5/06, str.62

Apetit magazín

AD
Minerální vody není třeba střídat, je to mýtus
  • Lidé a jídlo

Minerální vody není třeba střídat, je to mýtus

České minerální vody jsou světovým unikátem. „V Česku je velmi bohatá paleta pramenů a bez nadsázky mohu říct, že se na našem území nachází snad všechny existující typy minerálních vod, což je s ohledem na velikost území skutečný unikát,“...