Bulvy fenyklu jsou dnes v prodeji prakticky celoročně. Můj recept je zvláštní v tom, že buclaté řapíky loupu po vlákně. Fenykl můžete také rozčtvrtit a jednotlivé vrstvičky oddělovat od středu podobně jako cibuli. Zapékaný fenykl s černými olivami voní středomořím.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 234.5 kcal
- Bílkoviny 6.67 g
- Sacharidy 3.5 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/9
2004/9